Бойко Борисов обяви причината, заради която Кирил Петков е поръчал да

...
Бойко Борисов обяви причината, заради която Кирил Петков е поръчал да
Коментари Харесай

Борисов обяви защо Кирил Петков е поръчал да го арестуват

Бойко Борисов обяви повода, поради която Кирил Петков е поръчал да бъде задържан.

След предишния четвъртък всеки може да арестува, казвайки че е очевидец на нещо, на което не е. Това съобщи някогашният министър председател Бойко Борисов на брифинг на ГЕРБ.

" Вторник тук бе украинският дипломат с нашите депутати. Ние им дадохме цялостна поддръжка за Украйна. Казахме, че, в случай че държавното управление внесе предложение, ние ще го подкрепим. Следващият ден продължи нахалството - ние препотвърдихме поддръжката си и в четвъртък ме арестуваха. За да не може, в случай че влезе такова решение, да не го подкрепим ", сподели още той.

" Затова да им кажа - ние ще ги подкрепим, може да сме засегнати и афектирани, само че нашата евроатлантическа линия е ясна, точна и непоколебима. За разлика от тази на христовци и атанасовци, които разбиват правовата страна и главните системи в нея ", добави Борисов.

" Не желая да си представяте какво би станало, в случай че аз задържам Станишев. Аз едно време даже вървях в съда, очевидец на Станишев, да го защитя и оправдая за неговата неточност. Дори юристите му се удивиха. Питайте го, жив и здрав е ", сподели той.

" Сегашният министър председател е очевидецът. Значи той би трябвало да е контактувал, с цел да стане очевидец. И тези сякаш демократични медии - все едно това не съществува ", добави Борисов.

" Свариха ме на маса с децата ми, претършуваха всичко, започнаха от кухнята, вани, чинии, тенджери... От там по двора, след това там, където дремя - облекла, чорапи, всичко долу. И върви един и снима. Белким да намерят нещо. Както Рашков изплю камъчето, че търсели злато и пари. Няма по какъв начин да ги намерят, тъй като в никакъв случай не съм имал златни кюлчета. И в никакъв случай Горанов не ми е носил пари ", разкри той.

И добави: " После отново през двора към високата къща - гаражи, изби, по етажи, след това отново двора... И не могат да намерят нещо да покажат. И откакто нищо не бе установено, каква бе неотложността да ме разкарват като панаирджийска мечка?! ".

Приемам, че извършват заповеди, само че пред детето нищо не би трябвало да се случва, безапелационен бе той.

По думи на Борисов от полицията му споделили, че Петков им бил споделил, че по този начин или другояче ще се върви на избори, само че на него му трябвали материали за предизборната акция, с цел да се похвали: " Вижте, аз арестувах Бойко, гласувайте за мен ". 

" Мина година откогато не сме в ръководството. Къде са милиардите, които ръководещите щяха да съберат? Защото те в този момент теглят заеми... ", сподели той.

" Важната тематика е българската банка. На Българска народна банка като й избирахме шеф, взехме Митко Радев от Вашингтон и МВФ. Заедно с Горанов вкараха страната в европейския банков съюз. Сега кого ще изберат от двама претенденти - кой от кой по не става. Нито единият, нито различен претендент досега се е свързал с нас ", добави Борисов, написа Блиц.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР